Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Secrets We Keep (2020)

Vijftien jaar na de Tweede Wereldoorlog vermoedt huisvrouw Maja dat één van haar nieuwe buren een voormalige Duitse SS commandant is. Hij leidde destijds een groep soldaten tijdens een voor Maja traumatische nacht, waarbij zij en haar zusje verkracht werden en voor dood achtergelaten. Enkel Maja overleefde. Nu is ze uit op vergelding; ze weet hem te ontvoeren, houdt de man vast in de kelder en mishandelt hem om de waarheid boven tafel te krijgen. Heeft zij het bij het juiste eind of zijn haar herinneringen door het trauma vertekend en begaat ze een vreselijke vergissing?

details

6GTIMDb 5.710 98 minuten

recensies The Secrets We Keep

NRC

kijk The Secrets We Keep online

Pathe Thuis
The Secrets We Keep poster van The Secrets We Keep cast & crew

kijkwijzer The Secrets We Keep

6GT

IMDb The Secrets We Keep

IMDb 5.710

cast & crew The Secrets We Keep

regisseur

Yuval Adler

acteurs

Noomi Rapace, Joel Kinneman, Amy Seimetz en Chris Messina

distributeur

Dutch FilmWorks

details The Secrets We Keep

in première op

19-11-2020

genre

thriller

jaar

2020

speelduur

98 minuten

Deze week zijn er voor The Secrets We Keep geen voorstellingen in Den Bosch

The Secrets We Keep draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Secrets We Keep.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Secrets We Keep. Hier zie je waar en wanneer The Secrets We Keep in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Secrets We Keep uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Secrets We Keep wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Secrets We Keep draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Secrets We Keep wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Secrets We Keep draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Secrets We Keep staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Secrets We Keep wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Secrets We Keep!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Secrets We Keep, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Secrets We Keep kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Secrets We Keep verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Secrets We Keep. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Secrets We Keep wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Secrets We Keep en de regisseur van de film The Secrets We Keep worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.