Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

The Secret Life of Pets (2015)

Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? We volgen de avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.

details

2GIMDb 6.510 91 minuten

recensies The Secret Life of Pets

De Volkskrant

kijk The Secret Life of Pets online

Pathe Thuis Pathe Thuis
The Secret Life of Pets poster van The Secret Life of Pets cast & crew

kijkwijzer The Secret Life of Pets

2G

IMDb The Secret Life of Pets

IMDb 6.510

cast & crew The Secret Life of Pets

regisseurs

Chris Renaud en Yarrow Cheney

stemmen

Eric Stonestreet, Louis C.K., Kevin Hart, Ellie Kemper, Jenny Slate, Bobby Moynihan, Hannibal Buress en Albert Brooks

distributeur

Universal Pictures International Netherlands

details The Secret Life of Pets

in première op

03-08-2016

genres

animatie en familiefilm

jaar

2015

speelduur

91 minuten

The Secret Life of Pets draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Secret Life of Pets.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Secret Life of Pets. Hier zie je waar en wanneer The Secret Life of Pets in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Secret Life of Pets uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Secret Life of Pets wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Secret Life of Pets draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Secret Life of Pets wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Secret Life of Pets draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Secret Life of Pets staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Secret Life of Pets wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Secret Life of Pets!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Secret Life of Pets, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Secret Life of Pets kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Secret Life of Pets verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Secret Life of Pets. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Secret Life of Pets wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Secret Life of Pets en de regisseur van de film The Secret Life of Pets worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.