Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Secret: Dare to Dream (2020)

De jonge weduwe Miranda Wells worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven. Na een opeenstapeling van pech is een naderende orkaan de volgende uitdaging die zich aandient. Dan botst zij tegen de aantrekkelijke Bray Johnson aan, die een helpende hand biedt. Met zijn positieve energie lijkt hij precies op het juiste moment in haar leven te zijn gekomen. Wat zij niet weet is dat Bray een geheim met zich meedraagt dat alles kan veranderen.

details

3ATIMDb 6.410 106 minuten

recensies The Secret: Dare to Dream

De Volkskrant NRC

kijk The Secret: Dare to Dream online

Pathe Thuis
The Secret: Dare to Dream poster van The Secret: Dare to Dream cast & crew

kijkwijzer The Secret: Dare to Dream

3AT

IMDb The Secret: Dare to Dream

IMDb 6.410

cast & crew The Secret: Dare to Dream

regisseur

Andy Tennant

acteurs

Katie Holmes, Josh Lucas, Celia Weston en Jerry O’Connell

distributeur

Dutch FilmWorks

details The Secret: Dare to Dream

in première op

17-09-2020

genres

romantiek en drama

jaar

2020

speelduur

106 minuten

The Secret: Dare to Dream draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Secret: Dare to Dream.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Secret: Dare to Dream. Hier zie je waar en wanneer The Secret: Dare to Dream in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Secret: Dare to Dream uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Secret: Dare to Dream wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Secret: Dare to Dream draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Secret: Dare to Dream wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Secret: Dare to Dream draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Secret: Dare to Dream staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Secret: Dare to Dream wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Secret: Dare to Dream!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Secret: Dare to Dream, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Secret: Dare to Dream kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Secret: Dare to Dream verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Secret: Dare to Dream. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Secret: Dare to Dream wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Secret: Dare to Dream en de regisseur van de film The Secret: Dare to Dream worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.