Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Reason I Jump (2020)

Documentaire over vijf niet-sprekende autistische jongeren uit diverse werelddelen. Jonge mensen die de werkelijkheid op uiteen lopende manieren ervaren en geleerd hebben om zich toch te kunnen uiten, met hulp van vrienden en familie.

details

1IMDb 7.610 82 minuten

recensies The Reason I Jump

De Filmkrant

kijk The Reason I Jump online

Picl De Balie
The Reason I Jump poster van The Reason I Jump cast & crew

kijkwijzer The Reason I Jump

1

IMDb The Reason I Jump

IMDb 7.610

cast & crew The Reason I Jump

regisseur

Jerry Rothwell

acteurs

Jim Fujiwara, David Mitchell en Jordan O'Donegan

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details The Reason I Jump

in première op

01-04-2021

genre

documentaire

jaar

2020

speelduur

82 minuten

The Reason I Jump draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Reason I Jump.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Reason I Jump. Hier zie je waar en wanneer The Reason I Jump in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Reason I Jump uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Reason I Jump wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Reason I Jump draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Reason I Jump wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Reason I Jump draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Reason I Jump staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Reason I Jump wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Reason I Jump!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Reason I Jump, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Reason I Jump kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Reason I Jump verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Reason I Jump. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Reason I Jump wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Reason I Jump en de regisseur van de film The Reason I Jump worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.