The Matrix (1999)

Neo is een computerhacker, die door Trinity wordt gevraagd om een groep vrijheidsstrijders te helpen, onder aanvoering van de illustere Morpheus. Deze groep verzet zich tegen zelfdenkende computers die de menselijke beschaving beheersen. De computers houden de mensen onder de duim door ze in te pluggen in een virtual reality omgeving, die eruit ziet als de twintigste eeuw. Morpheus gelooft dat Neo de uitverkorene is om de computers te verslaan en bevrijdt hem uit de Matrix.

details

3GAIMDb 8.710 136 minuten

recensies The Matrix

De Filmkrant

kijk The Matrix online

Pathe Thuis
The Matrix poster van The Matrix cast & crew

kijkwijzer The Matrix

3GA

IMDb The Matrix

IMDb 8.710

cast & crew The Matrix

regisseur

The Wachowski’s

acteurs

Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving en Laurence Fishburne

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details The Matrix

in première op

29-08-2019

genres

sciencefiction en actie

jaar

1999

speelduur

136 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film The Matrix.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Matrix. Hier zie je waar en wanneer The Matrix in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Matrix uit 1999 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Matrix wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Matrix draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Matrix wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag en Rotterdam

De film The Matrix draait in deze bioscopen: Pathé de Kuip, Pathé de Munt en Pathé Scheveningen

De recensies van de film The Matrix staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Matrix wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Matrix!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Matrix, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Matrix kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Matrix verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Matrix. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Matrix wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Matrix en de regisseur van de film The Matrix worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.