The Lodge (2019)

Na het verlies van hun moeder brengen Mia en Aiden de kerst door met hun nieuwe stiefmoeder in een afgelegen berghut terwijl ze worden bedreigd door een bovennatuurlijke kracht.

details

4GATIMDb 6.610 100 minuten

recensies The Lodge

De Volkskrant NRC
The Lodge poster van The Lodge cast & crew

kijkwijzer The Lodge

4GAT

IMDb The Lodge

IMDb 6.610

cast & crew The Lodge

regisseurs

Severin Fiala en Veronika Franz

acteurs

Riley Keough en Jaeden Lieberher

distributeur

The Searchers

details The Lodge

in première op

06-02-2020

genre

horror

jaar

2019

speelduur

100 minuten

Dit is de biosagenda van de film The Lodge.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Lodge.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Lodge uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film The Lodge draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Lodge wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Nijmegen, Maastricht, Den Haag, Ede, Breda, Leeuwarden, Zoetermeer, Tilburg, Spijkenisse, Amersfoort, Almere, Utrecht, Arnhem, Haarlem, Emmen, Zwolle, Alkmaar, Woerden, Terneuzen, Apeldoorn, Groningen en Vlaardingen

De film The Lodge draait in deze bioscopen: AnnexCinema, CineCity, Filmhallen, Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Emmen, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Zoetermeer, Pathé Amersfoort, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé City, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Ede, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Maastricht, Pathé Nijmegen, Pathé Scheveningen, Pathé Spuimarkt, Pathé Tilburg, Pathé Zwolle, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Vue Alkmaar, Vue Apeldoorn en Vue Vlaardingen

De recensies van de film The Lodge staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score van de film The Lodge wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Lodge!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Lodge, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Lodge kopen.

De filmtijden van de film The Lodge verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film The Lodge. Ook de kijkwijzer van de film The Lodge wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Lodge en de regisseur van de film The Lodge worden ook vermeld.