The Lodge (2019)

Na het verlies van hun moeder brengen Mia en Aiden de kerst door met hun nieuwe stiefmoeder in een afgelegen berghut terwijl ze worden bedreigd door een bovennatuurlijke kracht.

details

4GATIMDb 6.010 100 minuten

recensies The Lodge

De Volkskrant NRC

kijk The Lodge online

Pathe Thuis
The Lodge poster van The Lodge cast & crew

kijkwijzer The Lodge

4GAT

IMDb The Lodge

IMDb 6.010

cast & crew The Lodge

regisseurs

Severin Fiala en Veronika Franz

acteurs

Riley Keough en Jaeden Lieberher

distributeur

The Searchers

details The Lodge

in première op

06-02-2020

genre

horror

jaar

2019

speelduur

100 minuten

The Lodge draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Lodge.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Lodge. Hier zie je waar en wanneer The Lodge in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Lodge uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Lodge wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Lodge draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Lodge wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Lodge draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Lodge staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Lodge wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Lodge!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Lodge, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Lodge kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Lodge verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Lodge. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Lodge wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Lodge en de regisseur van de film The Lodge worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.