Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. Wegens het coronavirus worden door de theaters voorzorgsmaatregelen getroffen.

The Lighthouse (2019)

Twee vuurtorenwachters bevinden zich op een afgelegen eiland in New England in de jaren 1890.

details

4GTIMDb 7.610 109 minuten

recensies The Lighthouse

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
The Lighthouse poster van The Lighthouse cast & crew

kijkwijzer The Lighthouse

4GT

IMDb The Lighthouse

IMDb 7.610

cast & crew The Lighthouse

regisseur

Robert Eggers

acteurs

Willem Dafoe, Robert Pattinson en Valeriia Karaman

distributeur

Universal Pictures International

details The Lighthouse

in première op

27-02-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

109 minuten

Dit is de biosagenda van de film The Lighthouse.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Lighthouse.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Lighthouse uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film The Lighthouse draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Lighthouse wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Groningen, Arnhem, Amersfoort, Haarlem en Dordrecht

De film The Lighthouse draait in deze bioscopen: Cinecitta, Cinerama, De Lieve Vrouw, EYE, Filmhallen, Filmschuur, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, LantarenVenster, The Movies en The Movies

De recensies van de film The Lighthouse staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score van de film The Lighthouse wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Lighthouse!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Lighthouse, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Lighthouse kopen.

De filmtijden van de film The Lighthouse verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film The Lighthouse. Ook de kijkwijzer van de film The Lighthouse wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Lighthouse en de regisseur van de film The Lighthouse worden ook vermeld.