Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Last Vermeer (2019)

Een artiest wordt ervan verdacht een waardevol schilderij te verkopen aan de Nazi's, maar er blijkt meer aan de hand te zijn dan in eerste instantie lijkt.

details

IMDb 6.610 118 minuten

recensies The Last Vermeer

De Filmkrant De Volkskrant

kijk The Last Vermeer online

Pathe Thuis
The Last Vermeer poster van The Last Vermeer cast & crew

IMDb The Last Vermeer

IMDb 6.610

cast & crew The Last Vermeer

regisseur

Dan Friedkin

acteurs

Guy Pearce, Claes Bang, Vicky Krieps, Roland Møller, August Diehl, Karl Johnson, Andrew Havill, Paul Bentall, Olivia Grant, Adrian Scarborough, Marie Bach Hansen, Tom Mulheron, Cameron Jack, Susannah Doyle, Richard Dillane, Oliver Ryan, Simon Paisley Day, Jamie Newall, Pitou Gomes, Richard Newgass, Daan Aufenacker, Matt Beauman-Jones, Mark Behan, Daniël Brongers, Witold Brzoska, Jennifer Catford, Kim Chapman, Stuart Cooke, Richard Curtis, Tom Dab, Peter Dawson, Truus de Boer, Guido Den Broeder, Jason Farries, Ria Fend, Allard Geerlings, Diane Halling, Zander James, Rick Kuitems, Katarina Martin, Martyn Mayger, Andrew G. Ogleby, Levi Penris, Yvonne Sharada Priya, Bernardo Santos, Vera Schröder, Joakim Skarli, Steve Such, Houssam Tahtah, Matt Truman, Jeroen van Spanje, Nick Vorsselman, Frédérique Welie, Stuart Whelan en Mark Winstanley

details The Last Vermeer

in première op

25-02-2021

jaar

2019

speelduur

118 minuten

The Last Vermeer draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Last Vermeer.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Last Vermeer. Hier zie je waar en wanneer The Last Vermeer in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Last Vermeer uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Last Vermeer wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Last Vermeer draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Last Vermeer wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Last Vermeer draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Last Vermeer staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Last Vermeer wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Last Vermeer!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Last Vermeer, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Last Vermeer kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Last Vermeer verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Last Vermeer. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Last Vermeer wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Last Vermeer en de regisseur van de film The Last Vermeer worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.