The Last Male on Earth (2019)

Documentaire; in 2018 overleed in Kenia de laatste mannelijke noordelijke witte neushoorn, genaamd Sudan. In de jaren voor zijn dood was hij allesbehalve alleen. Hij werd dag en nacht bewaakt door gewapende rangers en liefdevol gevoerd en geaaid door zijn vaste verzorgers. Journalisten en toeristen van over de hele wereld kwamen langs om nog een glimp van hem op te vangen. En nog altijd zijn wetenschappers vastbesloten om zijn soort te laten voortbestaan met het sperma dat nog voor minstens 3000 jaar ligt opgeslagen in Europese stikstoftanks.

recensies The Last Male on Earth

De Filmkrant De Volkskrant
The Last Male on Earth poster van The Last Male on Earth

beoordelingen The Last Male on Earth

9A

IMDb 9.010

cast & crew The Last Male on Earth

regisseur

Floor van der Meulen

producenten

Hasse van Nunen en Renko Douze

distributeur

Cinema Delicatessen

details The Last Male on Earth

in première op

19-09-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

72 minuten

Dit is de biosagenda van de film The Last Male on Earth.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film The Last Male on Earth getoond.

De je film The Last Male on Earth wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Amersfoort, Hilversum, Den Bosch, Deventer, Eindhoven, Leiden, Haarlem, Zwolle, Groningen en Maastricht

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film The Last Male on Earth draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film The Last Male on Earth staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film The Last Male on Earth!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Last Male on Earth, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film The Last Male on Earth verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film The Last Male on Earth

De film The Last Male on Earth in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Amersfoort, Hilversum, Den Bosch, Deventer, Eindhoven, Leiden, Haarlem, Zwolle, Groningen en Maastricht.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Last Male on Earth, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.