The Last Male on Earth (2019)

Documentaire; in 2018 overleed in Kenia de laatste mannelijke noordelijke witte neushoorn, genaamd Sudan. In de jaren voor zijn dood was hij allesbehalve alleen. Hij werd dag en nacht bewaakt door gewapende rangers en liefdevol gevoerd en geaaid door zijn vaste verzorgers. Journalisten en toeristen van over de hele wereld kwamen langs om nog een glimp van hem op te vangen. En nog altijd zijn wetenschappers vastbesloten om zijn soort te laten voortbestaan met het sperma dat nog voor minstens 3000 jaar ligt opgeslagen in Europese stikstoftanks.

details

9AIMDb 7.010 72 minuten

recensies The Last Male on Earth

De Filmkrant De Volkskrant
The Last Male on Earth poster van The Last Male on Earth cast & crew

kijkwijzer The Last Male on Earth

9A

IMDb The Last Male on Earth

IMDb 7.010

cast & crew The Last Male on Earth

regisseur

Floor van der Meulen

producenten

Hasse van Nunen en Renko Douze

distributeur

Cinema Delicatessen

details The Last Male on Earth

in première op

19-09-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

72 minuten

The Last Male on Earth draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Last Male on Earth.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Last Male on Earth. Hier zie je waar en wanneer The Last Male on Earth in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Last Male on Earth uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Last Male on Earth wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Last Male on Earth draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Last Male on Earth wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Last Male on Earth draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Last Male on Earth staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Last Male on Earth wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Last Male on Earth!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Last Male on Earth, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Last Male on Earth kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Last Male on Earth verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Last Male on Earth. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Last Male on Earth wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Last Male on Earth en de regisseur van de film The Last Male on Earth worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.