Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Kingmaker, Imelda Marcos (2019)

Documentaire; voormalig first lady van de Filipijnen Imelda Marcos, weduwe van Ferdinand Marcos, staat in het collectieve geheugen gegrift als de vrouw met de grote hoeveelheid schoenen. Hoe vergaat het Imelda Marcos nu? Na haar vlucht met haar man naar Haïti tijdens de volksopstand van 1986, keert ze terug uit ballingschap. Alsof er niets gebeurd is, baadt ze schaamteloos in weelde terwijl ze zich presenteert als ‘moeder van het volk’. Tegelijkertijd laat de film de verwoestende corruptie in het land zien. Geld en macht houden elkaar in evenwicht.

details

4AIMDb 7.610 101 minuten

recensies The Kingmaker, Imelda Marcos

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
The Kingmaker, Imelda Marcos poster van The Kingmaker, Imelda Marcos cast & crew

kijkwijzer The Kingmaker, Imelda Marcos

4A

IMDb The Kingmaker, Imelda Marcos

IMDb 7.610

cast & crew The Kingmaker, Imelda Marcos

regisseur

Lauren Greenfield

acteur

Imelda Marcos

distributeur

Piece of Magic

details The Kingmaker, Imelda Marcos

in première op

13-08-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

101 minuten

The Kingmaker, Imelda Marcos draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Kingmaker, Imelda Marcos.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Kingmaker, Imelda Marcos. Hier zie je waar en wanneer The Kingmaker, Imelda Marcos in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Kingmaker, Imelda Marcos uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Kingmaker, Imelda Marcos wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Kingmaker, Imelda Marcos draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Kingmaker, Imelda Marcos wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Kingmaker, Imelda Marcos draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Kingmaker, Imelda Marcos staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Kingmaker, Imelda Marcos wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Kingmaker, Imelda Marcos!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Kingmaker, Imelda Marcos, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Kingmaker, Imelda Marcos kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Kingmaker, Imelda Marcos verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Kingmaker, Imelda Marcos. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Kingmaker, Imelda Marcos wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Kingmaker, Imelda Marcos en de regisseur van de film The Kingmaker, Imelda Marcos worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.