The King of Staten Island (2020)

Scott komt maar niet vooruit met zijn leven sinds zijn vader, die brandweerman was, overleed toen hij zeven jaar oud was. Nu hij inmiddels in de twintig is heeft hij nog weinig bereikt en lijkt zijn droom om een tattoo artiest te worden te hoog gegrepen. Als zijn ambitieuze jongere zusje naar de universiteit gaat blijft Scott alleen achter met zijn moeder, die als verpleegster werkt op de Eerste Hulp. Scott brengt zijn dagen door met chillen en blowen met zijn vrienden en scharrelt met zijn jeugdvriendin Kelsey.

details

4GATIMDb 7.110 137 minuten

recensies The King of Staten Island

De Volkskrant Trouw

kijk The King of Staten Island online

Pathe Thuis
The King of Staten Island poster van The King of Staten Island cast & crew

kijkwijzer The King of Staten Island

4GAT

IMDb The King of Staten Island

IMDb 7.110

cast & crew The King of Staten Island

regisseur

Judd Apatow

acteurs

Pete Davidson, Bill Burr, Maude Apatow, Marisa Tomei en Bel Powley

distributeur

Universal Pictures International

details The King of Staten Island

in première op

25-06-2020

genres

komedie en drama

jaar

2020

speelduur

137 minuten

The King of Staten Island draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The King of Staten Island.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The King of Staten Island. Hier zie je waar en wanneer The King of Staten Island in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The King of Staten Island uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The King of Staten Island wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The King of Staten Island draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The King of Staten Island wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The King of Staten Island draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The King of Staten Island staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film The King of Staten Island wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The King of Staten Island!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The King of Staten Island, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The King of Staten Island kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The King of Staten Island verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The King of Staten Island. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The King of Staten Island wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The King of Staten Island en de regisseur van de film The King of Staten Island worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.