The Kid (1921)

Dit is de bioscoopagenda van de film The Kid.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Kid. Hier zie je waar en wanneer The Kid in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Kid uit 1921 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Kid wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Kid draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Kid wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Amersfoort en Zutphen

De film The Kid draait in deze bioscopen: De Lieve Vrouw, EYE en Luxor Theater

De recensies van de film The Kid staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Kid wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Kid!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Kid, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Kid kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Kid verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Kid. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Kid wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Kid en de regisseur van de film The Kid worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.