The Informer (2019)

Voormalig special agent Pete Koslow zit een celstraf uit nadat hij in een gevecht zijn vrouw wilde beschermen. Hij krijgt een kans op vroegtijdige vrijlating als hij informant wordt voor de FBI en hen helpt de meest machtige misdadiger van New York neer te halen: The General.

details

6GTIMDb 6.610 113 minuten

recensies The Informer

NRC

kijk The Informer online

Netflix Pathe Thuis
The Informer poster van The Informer cast & crew

kijkwijzer The Informer

6GT

IMDb The Informer

IMDb 6.610

cast & crew The Informer

regisseur

Andrea Di Stefano

acteurs

Joel Kinnaman, Clive Owen en Rosamund Pike

distributeur

Splendid Film

details The Informer

in première op

02-01-2020

genres

misdaad en thriller

jaar

2019

speelduur

113 minuten

The Informer draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Informer.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Informer. Hier zie je waar en wanneer The Informer in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Informer uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Informer wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Informer draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Informer wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Informer draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Informer staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Informer wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Informer!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Informer, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Informer kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Informer verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Informer. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Informer wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Informer en de regisseur van de film The Informer worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.