The Hustle (2019)

Twee totaal verschillende vrouwelijke oplichters ontmoeten elkaar per toeval. De elegante Josephine leert de nog amateuristische Penny de kneepjes van het oplichtersvak. Samen besluiten ze om de foute mannen die hen hebben belazerd te grazen te nemen.

details

3GTIMDb 5.410 94 minuten

kijk The Hustle online

Pathe Thuis
The Hustle poster van The Hustle cast & crew

kijkwijzer The Hustle

3GT

IMDb The Hustle

IMDb 5.410

cast & crew The Hustle

regisseur

Chris Addison

acteurs

Anne Hathaway en Rebel Wilson

producenten

Roger Birnbaum en Rebel Wilson

distributeur

Universal Pictures International

details The Hustle

in première op

16-05-2019

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

94 minuten

The Hustle draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Hustle.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Hustle. Hier zie je waar en wanneer The Hustle in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Hustle uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Hustle wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Hustle draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Hustle wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Hustle draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Hustle staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Hustle wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Hustle!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Hustle, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Hustle kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Hustle verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Hustle. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Hustle wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Hustle en de regisseur van de film The Hustle worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.