The Grudge (2020)

Nadat een jonge vrouw haar familie in haar eigen huis heeft vermoord, ontdekken een alleenstaande moeder en de jonge rechercheur Muldoon dat het huis is vervloekt door een wraakzuchtige geest. Degenen die het huis betreden moeten het bekopen met een gewelddadige dood.

details

4GAIMDb 4.110 94 minuten

recensies The Grudge

NRC
The Grudge poster van The Grudge cast & crew

kijkwijzer The Grudge

4GA

IMDb The Grudge

IMDb 4.110

cast & crew The Grudge

regisseur

Nicolas Pesce

acteurs

Andrea Riseborough, Lin Shaye, Betty Gilpin, John Cho en William Sadler

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details The Grudge

in première op

09-01-2020

genre

horror

jaar

2020

speelduur

94 minuten

Deze week zijn er voor The Grudge geen voorstellingen in Heerhugowaard

Dit is de biosagenda van de film The Grudge.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Grudge.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Grudge uit 2020 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film The Grudge draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Grudge wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam en Breda

De film The Grudge draait in deze bioscopen: Pathé Arena en Pathé Breda

De recensies van de film The Grudge staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score van de film The Grudge wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Grudge!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Grudge, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Grudge kopen.

De filmtijden van de film The Grudge verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film The Grudge. Ook de kijkwijzer van de film The Grudge wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Grudge en de regisseur van de film The Grudge worden ook vermeld.