The Grudge (2020)

Nadat een jonge vrouw haar familie in haar eigen huis heeft vermoord, ontdekken een alleenstaande moeder en de jonge rechercheur Muldoon dat het huis is vervloekt door een wraakzuchtige geest. Degenen die het huis betreden moeten het bekopen met een gewelddadige dood.

recensies The Grudge

NRC
The Grudge poster van The Grudge

beoordelingen The Grudge

4GA

IMDb 4.010

cast & crew The Grudge

regisseur

Nicolas Pesce

acteurs

Andrea Riseborough, Lin Shaye, Betty Gilpin, John Cho en William Sadler

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details The Grudge

in première op

09-01-2020

genre

horror

jaar

2020

speelduur

94 minuten

Dit is de biosagenda van de film The Grudge.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film The Grudge getoond.

De je film The Grudge wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Groningen, Eindhoven, Amersfoort, Almere, Breda, Nijmegen, Den Bosch, Enschede, Tilburg, Leeuwarden, Helmond, Ede, Zaandam, Delft, Apeldoorn, Doetinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Haarlem, Purmerend, Deventer, Zwolle, Kerkrade, Maastricht, Dordrecht, Hoorn, Hoogezand, Zoetermeer, Emmen, Oss, Den Helder, Hoofddorp en Alkmaar

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film The Grudge draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film The Grudge staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film The Grudge!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Grudge, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film The Grudge verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film The Grudge

De film The Grudge in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Groningen, Eindhoven, Amersfoort, Almere, Breda, Nijmegen, Den Bosch, Enschede, Tilburg, Leeuwarden, Helmond, Ede, Zaandam, Delft, Apeldoorn, Doetinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Haarlem, Purmerend, Deventer, Zwolle, Kerkrade, Maastricht, Dordrecht, Hoorn, Hoogezand, Zoetermeer, Emmen, Oss, Den Helder, Hoofddorp en Alkmaar.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Grudge, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.