The Grudge (2020)

Nadat een jonge vrouw haar familie in haar eigen huis heeft vermoord, ontdekken een alleenstaande moeder en de jonge rechercheur Muldoon dat het huis is vervloekt door een wraakzuchtige geest. Degenen die het huis betreden moeten het bekopen met een gewelddadige dood.

details

4GAIMDb 4.210 94 minuten

recensies The Grudge

NRC

kijk The Grudge online

Pathe Thuis
The Grudge poster van The Grudge cast & crew

kijkwijzer The Grudge

4GA

IMDb The Grudge

IMDb 4.210

cast & crew The Grudge

regisseur

Nicolas Pesce

acteurs

Andrea Riseborough, Lin Shaye, Betty Gilpin, John Cho en William Sadler

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details The Grudge

in première op

09-01-2020

genre

horror

jaar

2020

speelduur

94 minuten

The Grudge draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Grudge.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Grudge. Hier zie je waar en wanneer The Grudge in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Grudge uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Grudge wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Grudge draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Grudge wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Grudge draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Grudge staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Grudge wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Grudge!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Grudge, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Grudge kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Grudge verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Grudge. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Grudge wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Grudge en de regisseur van de film The Grudge worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.