The Great Gatsby (2012)

Nick Carraway verruilt in het voorjaar van 1922 de Amerikaanse provincie voor New York City. Het is een tijd van losse moraal, betoverende jazz, illegaliteit en aandelen die tot in de hemel groeien.

Op jacht naar zijn Amerikaanse Droom belandt Nick in de wereld van de mysterieuze miljonair en partyliefhebber Jay Gatsby. Ook ontmoet Nick zijn nicht, Daisy en haar adellijke echtgenoot en rokkenjager Tom Buchanan. Nick raakt verzeild in de fascinerende wereld van de superrijken, vol illusies, liefde en bedrog

details

4GIMDb 5.710 142 minuten

recensies The Great Gatsby

De Filmkrant
The Great Gatsby poster van The Great Gatsby cast & crew

kijkwijzer The Great Gatsby

4G

IMDb The Great Gatsby

IMDb 5.710

cast & crew The Great Gatsby

regisseur

Baz Luhrmann

acteurs

Carey Mulligan, Leonardo DiCaprio, Tobey Maguire en Joel Edgerton

scenario

en

producenten

Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures, Red Wagon Productions, Bazmark film en A&E Television Networks

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland BV

details The Great Gatsby

in première op

15-05-2013

genres

romantiek en drama

jaar

2012

speelduur

142 minuten

Deze week zijn er voor The Great Gatsby geen voorstellingen in Den Haag

The Great Gatsby draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Great Gatsby.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Great Gatsby. Hier zie je waar en wanneer The Great Gatsby in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Great Gatsby uit 2012 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Great Gatsby wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Great Gatsby draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Great Gatsby wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Great Gatsby draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Great Gatsby staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Great Gatsby wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Great Gatsby!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Great Gatsby, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Great Gatsby kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Great Gatsby verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Great Gatsby. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Great Gatsby wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Great Gatsby en de regisseur van de film The Great Gatsby worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.