The Grand Budapest Hotel (2014)

Conciërge M. Gustave en zijn piccolo Zero Moustafa van The Grand Budapest Hotel raken betrokken bij het onderzoek naar een gestolen topstuk uit de renaissance. Tegelijkertijd belanden ze in de strijd om een aanzienlijk familiefortuin.

details

4AGTIMDb 8.110 101 minuten

recensies The Grand Budapest Hotel

De Filmkrant De Volkskrant

kijk The Grand Budapest Hotel online

Pathe Thuis
The Grand Budapest Hotel poster van The Grand Budapest Hotel cast & crew

kijkwijzer The Grand Budapest Hotel

4AGT

IMDb The Grand Budapest Hotel

IMDb 8.110

cast & crew The Grand Budapest Hotel

regisseur

Wes Anderson

acteurs

Tilda Swinton, Ralph Fiennes, Edward Norton, Adrien Brody, Jude Law, Bill Murray en Tony Revolori

scenario

producenten

Indian Paintbrush, Grand Budapest Limited (UK) en American Empirical Pict.

distributeur

20th Century Fox (via Warner Bros. Pictures International)

details The Grand Budapest Hotel

in première op

12-03-2014

genre

komedie

jaar

2014

speelduur

101 minuten

The Grand Budapest Hotel draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Grand Budapest Hotel.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Grand Budapest Hotel. Hier zie je waar en wanneer The Grand Budapest Hotel in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Grand Budapest Hotel uit 2014 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Grand Budapest Hotel wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Grand Budapest Hotel draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Grand Budapest Hotel wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Grand Budapest Hotel draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Grand Budapest Hotel staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Grand Budapest Hotel wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Grand Budapest Hotel!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Grand Budapest Hotel, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Grand Budapest Hotel kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Grand Budapest Hotel verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Grand Budapest Hotel. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Grand Budapest Hotel wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Grand Budapest Hotel en de regisseur van de film The Grand Budapest Hotel worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.