The Goldfinch (2019)

Theodore 'Theo' Decker was dertien jaar oud toen zijn moeder werd gedood bij een bomaanslag op het Metropolitan Museum of Art, hetgeen zijn leven volledig op zijn kop heeft gezet. Theo klampt zich vast aan een aandenken aan die vreselijke dag; een schilderij van een klein vogeltje 'het Puttertje'.

details

3GAHTIMDb 6.310 150 minuten

recensies The Goldfinch

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk The Goldfinch online

Pathe Thuis
The Goldfinch poster van The Goldfinch cast & crew

kijkwijzer The Goldfinch

3GAHT

IMDb The Goldfinch

IMDb 6.310

cast & crew The Goldfinch

regisseur

John Crowley

acteurs

Ansel Elgort, Nicole Kidman, Oakes Fegley, Sarah Paulson, Aneurin Barnard, Finn Wolfhard, Luke Wilson, Jeffrey Wright en Matteo van der Grijn

scenario

producent

Nina Jacobson

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details The Goldfinch

in première op

10-10-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

150 minuten

The Goldfinch draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Goldfinch.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Goldfinch. Hier zie je waar en wanneer The Goldfinch in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Goldfinch uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Goldfinch wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Goldfinch draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Goldfinch wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Goldfinch draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Goldfinch staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film The Goldfinch wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Goldfinch!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Goldfinch, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Goldfinch kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Goldfinch verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Goldfinch. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Goldfinch wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Goldfinch en de regisseur van de film The Goldfinch worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.