The French Dispatch (2020)

verwacht op 21 oktober 2021

The French Dispatch presenteert een collectie verhalen uit de laatste uitgave van een Amerikaans tijdschrift dat in de 20ste eeuw in een fictief Frans stadje gemaakt werd. De hoofdrollen worden vertolkt door: Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Stephen Park, Bill Murray en Owen Wilson.

details

IMDb 7.410 108 minuten
The French Dispatch poster van The French Dispatch cast & crew

IMDb The French Dispatch

IMDb 7.410

cast & crew The French Dispatch

regisseur

Wes Anderson

acteurs

Benicio Del Toro, Frances McDormand, Léa Seydoux, Mathieu Amalric, Christoph Waltz, Adrien Brody, Timothée Chalamet, Tilda Swinton, Anjelica Huston en Lyna Khoudri

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details The French Dispatch

in première op

21-10-2021

jaar

2020

speelduur

108 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film The French Dispatch.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The French Dispatch. Hier zie je waar en wanneer The French Dispatch in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The French Dispatch uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The French Dispatch wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The French Dispatch draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The French Dispatch wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The French Dispatch draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The French Dispatch staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The French Dispatch wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The French Dispatch!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The French Dispatch, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The French Dispatch kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The French Dispatch verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The French Dispatch. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The French Dispatch wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The French Dispatch en de regisseur van de film The French Dispatch worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.