The Father (2020)

Dit is de bioscoopagenda van de film The Father.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Father. Hier zie je waar en wanneer The Father in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Father uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Father wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Father draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Father wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Eindhoven, Helmond, Rotterdam, Tilburg, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Groningen, Utrecht, Den Haag, Arnhem, Amersfoort, Drachten, Ede, Deventer, Enschede, Leiden, Vlissingen, Middelburg, Hilversum, Gouda en Dordrecht

De film The Father draait in deze bioscopen: Chassé Cinema, Cinecitta, CineCity, Cinema Middelburg, Cinerama, Concordia, De Bios Drachten, De Cacaofabriek, De Lieve Vrouw, Filmhallen, Filmhuis Gouda, Filmtheater Hilversum, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Gigant, Kriterion, LantarenVenster, Lido, LUX, MIMIK, Natlab, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé Ede, Pathé Tilburg, Pathé Tuschinski, Springhaver en The Movies

De recensies van de film The Father staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film The Father wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Father!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Father, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Father kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Father verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Father. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Father wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Father en de regisseur van de film The Father worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.