The Father (2020)

Anne zoekt opnieuw een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Ze wil zeker zijn dat er goed voor hem gezorgd wordt wanneer zij er niet is. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat zich in zijn hoofd afspeelt. We beleven het verhaal door zijn ogen en voelen zijn verwarring. Zijn vertrouwde omgeving blijkt niet meer zo vertrouwd.

details

3ATIMDb 8.310 97 minuten
The Father poster van The Father cast & crew

kijkwijzer The Father

3AT

IMDb The Father

IMDb 8.310

cast & crew The Father

regisseur

Florian Zeller

acteurs

Anthony Hopkins, Olivia Colman, Imogen Poots en Rufus Sewell

distributeur

Cinéart Nederland

details The Father

in première op

26-08-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

97 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film The Father.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Father. Hier zie je waar en wanneer The Father in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Father uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Father wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Father draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Father wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Arnhem, Maastricht en Hilversum

De film The Father draait in deze bioscopen: Cinecenter, Filmtheater Hilversum, Focus Filmtheater Arnhem en Lumière

De recensies van de film The Father staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Father wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Father!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Father, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Father kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Father verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Father. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Father wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Father en de regisseur van de film The Father worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.