The Farewell (2019)

Wanneer de familie van Billi erachter komt dat hun geliefde grootmoeder terminale longkanker heeft, besluiten ze om haar niet in te lichten. In plaats daarvan plannen ze een geïmproviseerde bruiloft in hun moederland China. Als Billi, tegen haar principes in, toch besluit om te gaan komt ze in aanraking met het leven dat ze als zesjarige gedwongen moest opgeven, haar sterkzinnige grootmoeder en de kracht van onuitgesproken liefde.

details

4HTIMDb 7.610 100 minuten

recensies The Farewell

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk The Farewell online

Pathe Thuis
The Farewell poster van The Farewell cast & crew

kijkwijzer The Farewell

4HT

IMDb The Farewell

IMDb 7.610

cast & crew The Farewell

regisseur

Lulu Wang

acteurs

Awkwafina en Tzi Ma

distributeur

The Searchers

details The Farewell

in première op

21-11-2019

genres

drama en komedie

jaar

2019

speelduur

100 minuten

The Farewell draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Farewell.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Farewell. Hier zie je waar en wanneer The Farewell in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Farewell uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Farewell wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Farewell draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Farewell wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Farewell draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Farewell staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Farewell wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Farewell!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Farewell, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Farewell kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Farewell verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Farewell. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Farewell wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Farewell en de regisseur van de film The Farewell worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.