The Exorcist (1973)

Priester-archeoloog Merrin vindt tijdens opgravingen in Noord-Irak een duivelsbeeldje. In Georgetown schrikt op datzelfde moment actrice Chris van vreemde geluiden in de kamer van haar twaalfjarig dochtertje Regan. Het meisje ligt te schokken op het bed en kan de spasmen niet onder controle houden.

details

IMDb 8.010 122 minuten

kijk The Exorcist online

Pathe Thuis
The Exorcist poster van The Exorcist cast & crew

IMDb The Exorcist

IMDb 8.010

cast & crew The Exorcist

regisseur

William Friedkin

acteurs

Ellen Burstyn, Max von Sydow, Lee J. Cobb, Kitty Winn, Jack MacGowran, Jason Miller, Linda Blair, William O'Malley, Barton Heyman, Peter Masterson, Rudolf Schündler, Gina Petrushka, Robert Symonds, Arthur Storch, Thomas Bermingham, Vasiliki Maliaros, Titos Vandis, John Mahon, Wallace Rooney, Ron Faber, Donna Mitchell, Roy Cooper, Robert Gerringer, Mercedes McCambridge, Paul Bateson, Elinore Blair, William Peter Blatty, Mary Boylan, Dick Callinan, Mason Curry, Toni Darnay, Eileen Dietz, Joanne Dusseau, Bernard Eismann, Beatrice Hunter, Yvonne Jones, Don LaBonte, Barton Lane, Ann Miles, John Nicola, Vincent Russell en Gerard F. Yates

details The Exorcist

jaar

1973

speelduur

122 minuten

The Exorcist draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Exorcist.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Exorcist. Hier zie je waar en wanneer The Exorcist in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Exorcist uit 1973 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Exorcist wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Exorcist draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Exorcist wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Exorcist draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Exorcist staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Exorcist wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Exorcist!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Exorcist, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Exorcist kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Exorcist verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Exorcist. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Exorcist wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Exorcist en de regisseur van de film The Exorcist worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.