The Disciple (2020)

Twijfel, opoffering en strijd leiden tot een existentiële crisis voor een toegewijde klassieke zanger als het door hem gewenste niveau onbereikbaar blijft.

details

IMDb 7.210 129 minuten

recensies The Disciple

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk The Disciple online

Netflix
The Disciple poster van The Disciple cast & crew

IMDb The Disciple

IMDb 7.210

cast & crew The Disciple

regisseur

Chaitanya Tamhane

acteurs

Aditya Modak, Arun Dravid, Sumitra Bhave, Deepika Bhide Bhagwat, Kiran Yadnyopavit, Abhishek Kale, Neela Khedkar, Makarand Mukund, Kristy Banerjee, Vidyanidhee Vanarase en Ashwini Kulkarni

details The Disciple

in première op

06-05-2021

jaar

2020

speelduur

129 minuten

The Disciple draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Disciple.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Disciple. Hier zie je waar en wanneer The Disciple in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Disciple uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Disciple wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Disciple draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Disciple wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Disciple draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Disciple staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Disciple wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Disciple!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Disciple, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Disciple kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Disciple verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Disciple. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Disciple wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Disciple en de regisseur van de film The Disciple worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.