Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Death of Antonio Sánchez Lomas (2019)

Documentaire; op Allerheiligen herdenken de inwoners van het Zuid-Spaanse Frigiliana hun doden. Toegestroomde dorpelingen brengen bloemen en kaarsen. Maar het serene beeld verbergt dat dit dorpje in feite verscheurd is. Toen tijdens het regime van generaal Franco dorpeling Antonio Sànchez Lomas in 1952 door de Guardia Civil werd vermoord, is hier een collectief trauma ontstaan. Bejaarde getuigen, betrokkenen en nakomelingen verstoppen verdriet en wraakgevoelens achter een flinterdun laagje beschaving.

details

2AIMDb 5.910 87 minuten

recensies The Death of Antonio Sánchez Lomas

De Filmkrant De Volkskrant Trouw
The Death of Antonio Sánchez Lomas poster van The Death of Antonio Sánchez Lomas cast & crew

kijkwijzer The Death of Antonio Sánchez Lomas

2A

IMDb The Death of Antonio Sánchez Lomas

IMDb 5.910

cast & crew The Death of Antonio Sánchez Lomas

regisseurs

Ramón Gieling en Salvador Gieling

distributeur

Windmill Film

details The Death of Antonio Sánchez Lomas

in première op

19-11-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

87 minuten

The Death of Antonio Sánchez Lomas draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Death of Antonio Sánchez Lomas.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Death of Antonio Sánchez Lomas. Hier zie je waar en wanneer The Death of Antonio Sánchez Lomas in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Death of Antonio Sánchez Lomas uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Death of Antonio Sánchez Lomas wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Death of Antonio Sánchez Lomas draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Death of Antonio Sánchez Lomas wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Death of Antonio Sánchez Lomas draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Death of Antonio Sánchez Lomas staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film The Death of Antonio Sánchez Lomas wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Death of Antonio Sánchez Lomas!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Death of Antonio Sánchez Lomas, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Death of Antonio Sánchez Lomas kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Death of Antonio Sánchez Lomas verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Death of Antonio Sánchez Lomas. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Death of Antonio Sánchez Lomas wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Death of Antonio Sánchez Lomas en de regisseur van de film The Death of Antonio Sánchez Lomas worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.