The Day After (Geu-Hu) (2018)

Areum begint aan haar eerste werkdag bij haar nieuwe baan bij een kleine uitgever. Haar baas Bongwan had een geheime relatie met de vorige vrouw die daar werkte en ze zijn recent uit elkaar gegaan. Vandaag gaat hij ook gewoon van huis naar zijn werk in de donkere ochtend. De herinneringen aan de vrouw die is vertrokken wegen zwaar op hem. Juist deze dag vindt de vrouw van Bongwan een liefdesbriefje en baant zich een weg naar zijn kantoor om hen te confronteren.

details

IMDb 6.910 92 minuten

recensies The Day After (Geu-Hu)

De Volkskrant
The Day After (Geu-Hu) poster van The Day After (Geu-Hu) cast & crew

IMDb The Day After (Geu-Hu)

IMDb 6.910

cast & crew The Day After (Geu-Hu)

regisseur

Hong Sangsoo

acteurs

Min-Hee Kim, Ki Joabang en Yunhee Cho

details The Day After (Geu-Hu)

in première op

08-08-2019

genres

drama en romantiek

jaar

2018

speelduur

92 minuten

The Day After (Geu-Hu) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Day After (Geu-Hu).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Day After (Geu-Hu). Hier zie je waar en wanneer The Day After (Geu-Hu) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Day After (Geu-Hu) uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Day After (Geu-Hu) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Day After (Geu-Hu) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Day After (Geu-Hu) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Day After (Geu-Hu) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Day After (Geu-Hu) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Day After (Geu-Hu) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Day After (Geu-Hu)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Day After (Geu-Hu), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Day After (Geu-Hu) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Day After (Geu-Hu) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Day After (Geu-Hu). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Day After (Geu-Hu) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Day After (Geu-Hu) en de regisseur van de film The Day After (Geu-Hu) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.