The Day After (Geu-Hu) (2018)

Areum begint aan haar eerste werkdag bij haar nieuwe baan bij een kleine uitgever. Haar baas Bongwan had een geheime relatie met de vorige vrouw die daar werkte en ze zijn recent uit elkaar gegaan. Vandaag gaat hij ook gewoon van huis naar zijn werk in de donkere ochtend. De herinneringen aan de vrouw die is vertrokken wegen zwaar op hem. Juist deze dag vindt de vrouw van Bongwan een liefdesbriefje en baant zich een weg naar zijn kantoor om hen te confronteren.

recensies The Day After (Geu-Hu)

De Volkskrant
The Day After (Geu-Hu) poster van The Day After (Geu-Hu)

beoordelingen The Day After (Geu-Hu)

IMDb 7.010

cast & crew The Day After (Geu-Hu)

regisseur

Hong Sangsoo

acteurs

Min-Hee Kim, Ki Joabang en Yunhee Cho

details The Day After (Geu-Hu)

in première op

08-08-2019

genres

drama en romantiek

jaar

2018

speelduur

92 minuten

Dit is de biosagenda van de film The Day After (Geu-Hu).

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film The Day After (Geu-Hu) getoond.

De je film The Day After (Geu-Hu) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Nijmegen, Arnhem, Utrecht en Rotterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film The Day After (Geu-Hu) draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film The Day After (Geu-Hu) staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film The Day After (Geu-Hu)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Day After (Geu-Hu), klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film The Day After (Geu-Hu) verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film The Day After (Geu-Hu)

De film The Day After (Geu-Hu) in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Den Haag, Amersfoort, Nijmegen, Arnhem, Utrecht en Rotterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Day After (Geu-Hu), klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.