The Comeback Trail (2020)

Trailer van The Comeback Trailhttps://img.youtube.com/vi/3G4uYnWS7eI/0.jpg2021-08-25T03:42:31+02:00Trailer van The Comeback Trail

Filmproducent Max Barber heeft, na de zoveelste flop, een enorme schuld bij crimineel Reggie Fontaine. Nu zijn leven op het spel staat, besluit Max een westernfilm te produceren met als doel om de hoofdrolspeler te laten verongelukken en zo de verzekeringspremie op te strijken. Maar deze Duke Montana blijkt toch een stuk lastiger te killen dan gedacht.

details The Comeback Trail

3ATIMDb 5.6104281 104 minuten

recensies The Comeback Trail

De Volkskrant NRC

kijk The Comeback Trail online

Pathe Thuis
The Comeback Trail poster van The Comeback Trail cast & crew

kijkwijzer The Comeback Trail

3AT

IMDb The Comeback Trail

IMDb 5.6104281

cast & crew The Comeback Trail

regisseur

George Gallo

acteurs

Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones en Zach Braff

distributeur

Dutch FilmWorks

details The Comeback Trail

in première op

03-12-2020

genre

komedie

jaar

2020

speelduur

104 minuten

Deze week zijn er voor The Comeback Trail geen voorstellingen in Doetinchem

The Comeback Trail draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Comeback Trail.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Comeback Trail. Hier zie je waar en wanneer The Comeback Trail in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Comeback Trail uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Comeback Trail wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Comeback Trail draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Comeback Trail wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Comeback Trail draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Comeback Trail staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Comeback Trail wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Comeback Trail!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Comeback Trail, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Comeback Trail kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Comeback Trail verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Comeback Trail. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Comeback Trail wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Comeback Trail en de regisseur van de film The Comeback Trail worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.