The Children Act (2017)

Fiona Maye is een gerespecteerd rechter aan het Hooggerechtshof waar ze bekend staat om haar professionele en weloverwogen uitspraken binnen het complexe familierecht. Wanneer haar huwelijk met Jack lijkt te bezwijken onder haar toewijding voor het vak stort Fiona zich op een ingewikkelde zaak. De 17-jarige Adam heeft leukemie en zal zonder een bloedtransfusie niet lang meer leven. Vanwege zijn geloof als Jehovah’s getuige weigert Adam de noodzakelijke medische hulp te accepteren. Fiona moet besluiten of hij te jong is om zelf over leven en dood te beslissen of dat het recht op vrije wil toch zwaarder weegt.

details

9ATIMDb 6.710 105 minuten

recensies The Children Act

De Filmkrant NRC De Volkskrant

kijk The Children Act online

Pathe Thuis
The Children Act poster van The Children Act cast & crew

kijkwijzer The Children Act

9AT

IMDb The Children Act

IMDb 6.710

cast & crew The Children Act

regisseur

Richard Eyre

acteurs

Emma Thompson, Fionn Whitehead en Stanley Tucci

scenario

distributeur

Cinéart Nederland

details The Children Act

in première op

20-09-2018

genre

drama

jaar

2017

speelduur

105 minuten

The Children Act draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Children Act.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Children Act. Hier zie je waar en wanneer The Children Act in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Children Act uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Children Act wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Children Act draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Children Act wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Children Act draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Children Act staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, NRC en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Children Act wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Children Act!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Children Act, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Children Act kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Children Act verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Children Act. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Children Act wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Children Act en de regisseur van de film The Children Act worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.