The Call of the Wild (2020)

Het rustige leventje van hond Buck komt op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Alaska terechtkomt. Tijdens de Goudkoorts aan het einde van de negentiende eeuw wordt hij leider van een postbezorgings-hondenteam. Hij vindt daarmee zijn roeping in het leven en wordt zijn eigen baas.

details

3AIMDb 6.810 100 minuten

recensies The Call of the Wild

Trouw NRC

kijk The Call of the Wild online

Pathe Thuis Pathe Thuis
The Call of the Wild poster van The Call of the Wild cast & crew

kijkwijzer The Call of the Wild

3A

IMDb The Call of the Wild

IMDb 6.810

cast & crew The Call of the Wild

regisseur

Chris Sanders

acteurs

Harrison Ford, Omar Sy, Dan Stevens, Karen Gillan en Bradley Whitford

scenario

producenten

Erwin Stoff en James Mangold

distributeur

The Walt Disney Company Benelux

details The Call of the Wild

in première op

19-02-2020

genres

live action, animatie en familiefilm

jaar

2020

speelduur

100 minuten

The Call of the Wild draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Call of the Wild.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Call of the Wild. Hier zie je waar en wanneer The Call of the Wild in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Call of the Wild uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Call of the Wild wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Call of the Wild draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Call of the Wild wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Call of the Wild draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Call of the Wild staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Call of the Wild wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Call of the Wild!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Call of the Wild, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Call of the Wild kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Call of the Wild verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Call of the Wild. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Call of the Wild wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Call of the Wild en de regisseur van de film The Call of the Wild worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.