The Burnt Orange Heresy (2019)

Nadat de charmante kunstcriticus James Figueras de extroverte Berenice Hollis ontmoet, reizen de nieuwe geliefden af naar het landgoed van kunstverzamelaar Cassidy. Hun gastheer onthult dat hij Jerome Debney, een van de meest raadselachtige schilders aller tijden, onderdak verleent. Debney leidt een teruggetrokken bestaan op het landgoed. Cassidy stelt de ambitieuze James in de gelegenheid Debney te interviewen.

details

4GASTIMDb 6.010 99 minuten

recensies The Burnt Orange Heresy

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk The Burnt Orange Heresy online

Picl Vitamine Cineville
The Burnt Orange Heresy poster van The Burnt Orange Heresy cast & crew

kijkwijzer The Burnt Orange Heresy

4GAST

IMDb The Burnt Orange Heresy

IMDb 6.010

cast & crew The Burnt Orange Heresy

regisseur

Giuseppe Capotondi

acteurs

Claes Bang, Mick Jagger, Elizabeth Debicki en Donald Sutherland

details The Burnt Orange Heresy

in première op

07-01-2021

genre

thriller

jaar

2019

speelduur

99 minuten

The Burnt Orange Heresy draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Burnt Orange Heresy.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Burnt Orange Heresy. Hier zie je waar en wanneer The Burnt Orange Heresy in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Burnt Orange Heresy uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Burnt Orange Heresy wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Burnt Orange Heresy draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Burnt Orange Heresy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Burnt Orange Heresy draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Burnt Orange Heresy staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Burnt Orange Heresy wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Burnt Orange Heresy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Burnt Orange Heresy, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Burnt Orange Heresy kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Burnt Orange Heresy verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Burnt Orange Heresy. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Burnt Orange Heresy wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Burnt Orange Heresy en de regisseur van de film The Burnt Orange Heresy worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.