The Beatles: Eight Days A Week (2016)

Na hun legendarische Amerikaanse debuut in 'The Ed Sullivan Show' in 1964, lieten The Beatles de gehele U.S. in verbijstering achter en de naweeën van dit optreden werden in de hele wereld gevoeld. Met hun albums en tv-optredens, veranderden zij voor eeuwig de muziek- en popcultuur. Hun vakmanschap en charisma maakten hen tevens tot één van de grootste live acts aller tijden. In deze documentaire gaat regisseur Ron Howard op ontdekkingsreis naar de live-optredens van de groep. Van hun vroege optredens in clubs in Liverpool en Hamburg tot hun weergaloos grote concerten in uitverkochte stadions over de gehele wereld.

details

1IMDb 7.810 137 minuten

recensies The Beatles: Eight Days A Week

De Volkskrant
The Beatles: Eight Days A Week poster van The Beatles: Eight Days A Week cast & crew

kijkwijzer The Beatles: Eight Days A Week

1

IMDb The Beatles: Eight Days A Week

IMDb 7.810

cast & crew The Beatles: Eight Days A Week

regisseur

Ron Howard

acteurs

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr en George Harrison

scenario

producent

Apple Corps

distributeur

September Film Distribution

details The Beatles: Eight Days A Week

in première op

20-10-2016

genre

documentaire

jaar

2016

speelduur

137 minuten

The Beatles: Eight Days A Week draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Beatles: Eight Days A Week.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Beatles: Eight Days A Week. Hier zie je waar en wanneer The Beatles: Eight Days A Week in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Beatles: Eight Days A Week uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Beatles: Eight Days A Week wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Beatles: Eight Days A Week draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Beatles: Eight Days A Week wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Beatles: Eight Days A Week draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Beatles: Eight Days A Week staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film The Beatles: Eight Days A Week wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Beatles: Eight Days A Week!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Beatles: Eight Days A Week, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Beatles: Eight Days A Week kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Beatles: Eight Days A Week verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Beatles: Eight Days A Week. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Beatles: Eight Days A Week wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Beatles: Eight Days A Week en de regisseur van de film The Beatles: Eight Days A Week worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.