Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

The Beach (2000)

In een hotel in Bangkok maakt de Amerikaanse rugzaktoerist Richard kennis met Daffy, een dertiger die getekend is door jarenlang druggebruik. Hij beweert dat hij het paradijs op aarde heeft ontdekt. Het is het perfecte strand, ingesloten door steile kliffen en onbereikbaar voor de gewone toeristen. Richard is meteen geïntrigeerd. Hij heeft immers de VS verlaten voor een zoektocht naar de ultieme schoonheid, spanning én gevaar. Diezelfde nacht pleegt Daffy zelfmoord. Als afscheidsgeschenk laat hij Richard een kaart na met de beschrijving naar The Beach.

details

IMDb 6.710 119 minuten
The Beach poster van The Beach cast & crew

IMDb The Beach

IMDb 6.710

cast & crew The Beach

regisseur

Danny Boyle

acteurs

Leonardo DiCaprio, Daniel York, Patcharawan Patarakijjanon, Virginie Ledoyen, Guillaume Canet, Robert Carlyle, Somboon Phutaroth, Weeratham 'Norman' Wichairaksakui, Sahajak Boonthanakit, Peter Youngblood Hills, Jerry Swindall, Krongthong Thampradith, Apichart Chusakul, Sanya 'Gai' Cheunjit, Kaneung 'Nueng' Kenia, Somchai Santitharangkun, Seng Kawee, Somkuan 'Kuan' Siroon, Paterson Joseph, Zelda Tinska, Victoria Smurfit, Daniel Caltagirone, Peter Gevisser, Lars Arentz-Hansen, Tilda Swinton, Lidija Zovkic, Samuel Gough, Staffan Kihlbom Thor, Jukka Hiltunen, Magnus Lindgren, Myriam Acharki, Andrew Carmichael, Josh Cole, Hélène de Fougerolles, Bindu De Stoppani, Stacy Hart, Nina Jacques, Sheridan Jones, Gunilla Karlson, Sian Martin, Isabella Seibert, Elizabeth Thomas, Michael Thorpe, Timothy Webster, Ramon Woolfe, Saskia Mulder, Simone Huber, Raweeporn 'Non' Srimonju, Irmelin DiCaprio en Espérance Pham Thai Lan

details The Beach

jaar

2000

speelduur

119 minuten

The Beach draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Beach.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Beach. Hier zie je waar en wanneer The Beach in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Beach uit 2000 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Beach wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Beach draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Beach wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Beach draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Beach staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Beach wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Beach!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Beach, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Beach kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Beach verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Beach. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Beach wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Beach en de regisseur van de film The Beach worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.