Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

The Barefoot Emperor (2019)

Nicolaas III, Koning der Belgen, wordt in zijn oor geschoten in Sarajevo en ontwaakt vervolgens in een onorthodox sanatorium op een Kroatisch eiland. De entourage van de koning probeert hem tevergeefs te behoeden voor het nieuws van het ineenstorten van de Europese Unie. De koning wil meteen naar huis, maar wordt onderworpen aan een streng regime van rust en revalidatie door de autoritaire sanatoriumdirecteur. Dan blijkt dat Nicolaas III is uitverkoren om de eerste Heerser van de nationalistische eenheidsstaat Nova Europa te worden.

Vervolg op King of the Belgians.

details

3GIMDb 6.010 99 minuten

recensies The Barefoot Emperor

De Volkskrant Trouw
The Barefoot Emperor poster van The Barefoot Emperor cast & crew

kijkwijzer The Barefoot Emperor

3G

IMDb The Barefoot Emperor

IMDb 6.010

cast & crew The Barefoot Emperor

regisseurs

Peter Brosens en Jessica Woodworth

acteurs

Geraldine Chaplin en Peter van den Begin

distributeur

Cinemien

details The Barefoot Emperor

in première op

01-06-2020

genre

komedie

jaar

2019

speelduur

99 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film The Barefoot Emperor.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Barefoot Emperor. Hier zie je waar en wanneer The Barefoot Emperor in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Barefoot Emperor uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Barefoot Emperor wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Barefoot Emperor draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Barefoot Emperor wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Nijmegen, Alkmaar, Groningen, Rotterdam, Leiden, Utrecht, Wageningen, Hilversum, Bussum en Deventer

De film The Barefoot Emperor draait in deze bioscopen: Filmhuis Alkmaar, Filmhuis Bussum, Filmhuis De Keizer, Filmtheater Hilversum, Forum Groningen, Heerenstraat Theater, Het Ketelhuis, Kijkhuis, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex, LUX en Rialto

De recensies van de film The Barefoot Emperor staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film The Barefoot Emperor wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Barefoot Emperor!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Barefoot Emperor, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Barefoot Emperor kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Barefoot Emperor verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Barefoot Emperor. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Barefoot Emperor wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Barefoot Emperor en de regisseur van de film The Barefoot Emperor worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.