The Ascent (1977)

verwacht op 2 september 2021

Tijdens de donkerste dagen van de tweede Wereldoorlog sjokken twee boerensoldaten, afgesneden van de troepen, door de besneeuwde bossen van Wit-Rusland en zoeken toevlucht bij de dorpelingen. Hun tocht is een reis vol verraad en heldendom.

details

6GTIMDb 8.310 111 minuten
The Ascent poster van The Ascent cast & crew

kijkwijzer The Ascent

6GT

IMDb The Ascent

IMDb 8.310

cast & crew The Ascent

regisseur

Larisa Shepitko

acteurs

Boris Plotnikov, Vladimir Gostyukhin en Sergey Yakovlev

distributeur

EYE Filmmuseum

details The Ascent

in première op

02-09-2021

genres

drama en oorlog

jaar

1977

speelduur

111 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film The Ascent.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Ascent. Hier zie je waar en wanneer The Ascent in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Ascent uit 1977 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Ascent wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Ascent draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Ascent wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Ascent draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Ascent staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film The Ascent wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Ascent!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Ascent, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Ascent kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Ascent verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Ascent. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Ascent wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Ascent en de regisseur van de film The Ascent worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.