The Aeronauts (2019)

Ballonvaarster Amelia Wren en wetenschapper James Glaisher ondernemen in 1862 samen een expeditie met als doel het hoogterecord ballonvaren te verbreken. Terwijl de wereld vol ongeloof toekijkt, komen Amelia en James steeds dichter bij een revolutionaire doorbraak en ontdekken ze geleidelijk aan ook meer over zichzelf en hun doel als mens op het vasteland.

details

3AIMDb 6.610 100 minuten

recensies The Aeronauts

NRC
The Aeronauts poster van The Aeronauts cast & crew

kijkwijzer The Aeronauts

3A

IMDb The Aeronauts

IMDb 6.610

cast & crew The Aeronauts

regisseur

Tom Harper

acteurs

Felicity Jones en Eddie Redmayne

distributeur

The Searchers

details The Aeronauts

in première op

12-12-2019

genres

actie, romantiek en avontuur

jaar

2019

speelduur

100 minuten

The Aeronauts draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film The Aeronauts.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Aeronauts. Hier zie je waar en wanneer The Aeronauts in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Aeronauts uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Aeronauts wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Aeronauts draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Aeronauts wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film The Aeronauts draait in deze bioscopen:

De recensies van de film The Aeronauts staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Aeronauts wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Aeronauts!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Aeronauts, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Aeronauts kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Aeronauts verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Aeronauts. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Aeronauts wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Aeronauts en de regisseur van de film The Aeronauts worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.