The Accompanist (2019)

In een studio in Los Angeles begeleidt Jason dansers op een piano. Hij heeft zijn leven niet meer op de rit. Door een traumatische ervaring heeft hij nachtmerries. Vol schuldgevoel en eenzaamheid komt hij de dagen door. Ook Brandon, een aantrekkelijke danser, heeft het moeilijk. Hij wil zijn comeback maken, maar de training is keihard en de concurrentie groot. Zijn relatie met zijn vriend Adam komt meer en meer onder druk te staan. Door de heilzame werking van de muziek komen Jason en Brandon dichter bij elkaar. Als Adam erachter komt, dreigt de zaak te escaleren.

details

3GTIMDb 4.110 93 minuten

recensies The Accompanist

NRC
The Accompanist poster van The Accompanist cast & crew

kijkwijzer The Accompanist

3GT

IMDb The Accompanist

IMDb 4.110

cast & crew The Accompanist

regisseur

Frederick Keeve

acteurs

Angelle Brooks, Jeanette Driver en Juliet Doherty

distributeur

Cinemien

details The Accompanist

in première op

06-08-2020

genre

lhtb

jaar

2019

speelduur

93 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film The Accompanist.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film The Accompanist. Hier zie je waar en wanneer The Accompanist in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film The Accompanist uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen The Accompanist wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film The Accompanist draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film The Accompanist wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Rotterdam

De film The Accompanist draait in deze bioscopen: LantarenVenster

De recensies van de film The Accompanist staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film The Accompanist wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film The Accompanist!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film The Accompanist, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film The Accompanist kopen/reserveren.

De filmtijden van de film The Accompanist verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film The Accompanist. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film The Accompanist wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film The Accompanist en de regisseur van de film The Accompanist worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.