Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Terminator: Dark Fate (2019)

Dani Ramos, een lopende band medewerkster in een autofabriek, wordt op een dag geconfronteerd met twee vreemden: een onverwoestbare Terminator-machine en een futuristische supersoldaat die is teruggestuurd om Dani te beschermen. Tijdens een snelle achtervolging door de stad worden ze in hun gevecht geholpen Sarah Connor. Sarah jaagt al tientallen jaren op Terminators met behulp van een mysterieuze bron.

details

3GTIMDb 6.310 128 minuten

recensies Terminator: Dark Fate

De Volkskrant
Terminator: Dark Fate poster van Terminator: Dark Fate cast & crew

kijkwijzer Terminator: Dark Fate

3GT

IMDb Terminator: Dark Fate

IMDb 6.310

cast & crew Terminator: Dark Fate

regisseur

Tim Miller

acteurs

Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Gabriel Luna, Mackenzie Davis, Natalia Reyes en Edward Furlong

distributeur

The Walt Disney Company Benelux / 20th Century Fox

details Terminator: Dark Fate

in première op

31-10-2019

genre

actie

jaar

2019

speelduur

128 minuten

Terminator: Dark Fate draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Terminator: Dark Fate.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Terminator: Dark Fate. Hier zie je waar en wanneer Terminator: Dark Fate in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Terminator: Dark Fate uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Terminator: Dark Fate wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Terminator: Dark Fate draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Terminator: Dark Fate wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Terminator: Dark Fate draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Terminator: Dark Fate staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Terminator: Dark Fate wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Terminator: Dark Fate!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Terminator: Dark Fate, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Terminator: Dark Fate kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Terminator: Dark Fate verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Terminator: Dark Fate. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Terminator: Dark Fate wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Terminator: Dark Fate en de regisseur van de film Terminator: Dark Fate worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.