Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Tenet (2020)

Slechts gewapend met één woord Tenet, moet een man de wereld zien te redden van de ondergang. Reizend door een schemerwereld van internationale spionage is hij op een missie die zich afspeelt buiten de bestaande tijd.

details

4GATIMDb 7.410 150 minuten

kijk Tenet online

Pathe Thuis
Tenet poster van Tenet cast & crew

kijkwijzer Tenet

4GAT

IMDb Tenet

IMDb 7.410

cast & crew Tenet

regisseur

Christopher Nolan

acteurs

John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Martin Donovan, Fiona Dourif, Yuri Kolokolnikov, Himesh Patel, Clémence Poésy, Clémence Poésy, Aaron Taylor-Johnson, Michael Caine en Kenneth Branagh

producenten

Emma Thomas en Christopher Nolan

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Tenet

in première op

27-08-2020

genres

actie en thriller

jaar

2020

speelduur

150 minuten

Tenet draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Tenet.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Tenet. Hier zie je waar en wanneer Tenet in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Tenet uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Tenet wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Tenet draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Tenet wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Tenet draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Tenet staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Tenet wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Tenet!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Tenet, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Tenet kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Tenet verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Tenet. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Tenet wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Tenet en de regisseur van de film Tenet worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.