Te ver weg (2019)

De twaalfjarige Ben moet verhuizen naar een andere plaats. Hij kijkt daar wel naar uit maar merkt al gauw dat hij een buitenbeetje is op zijn nieuwe school. Totdat hij bij de plaatselijke voetbalclub welkom is en ze zeer blij met hem zijn.Totdat een ander buitenbeentje zich meldt bij de voetbalclub, de twaalfjarige Tariq gevlucht uit Syrië. Ben wordt erg jaloers en wenst Tariq het ergste toe. Als blijkt dat Tariq geen wedstrijden mag voetballen omdat hij geen spelersvergunning heeft neemt Ben hem op sleeptouw en worden ze vrienden voor het leven.

details

1IMDb 6.710 89 minuten

recensies Te ver weg

De Filmkrant De Volkskrant NRC
Te ver weg poster van Te ver weg cast & crew

kijkwijzer Te ver weg

1

IMDb Te ver weg

IMDb 6.710

cast & crew Te ver weg

regisseur

Sarah Winkenstette

stemmen

Boyan van der Heijden, Christiaan Schreuder, Dennis Willekens, Donna Vrijhof, Florus van Rooijen en Floris van Broekhoven

distributeur

Windmill Film

details Te ver weg

in première op

06-08-2020

genre

familiefilm

jaar

2019

speelduur

89 minuten

Te ver weg draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Te ver weg.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Te ver weg. Hier zie je waar en wanneer Te ver weg in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Te ver weg uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Te ver weg wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Te ver weg draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Te ver weg wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Te ver weg draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Te ver weg staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Te ver weg wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Te ver weg!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Te ver weg, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Te ver weg kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Te ver weg verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Te ver weg. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Te ver weg wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Te ver weg en de regisseur van de film Te ver weg worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.