Taxi Driver (1976)

De oorlogsveteraan Travis Bickle werkt tegenwoordig als taxichauffeur. Hij is eenzaam en geobsedeerd door pornografie en geweld. Hij raakt geïrriteerd door het tuig dat er 's nachts over straat loopt; het is slechts een kwestie van tijd voordat hij in actie komt.

details

6GTIMDb 8.310 113 minuten

kijk Taxi Driver online

Pathe Thuis
Taxi Driver poster van Taxi Driver cast & crew

kijkwijzer Taxi Driver

6GT

IMDb Taxi Driver

IMDb 8.310

cast & crew Taxi Driver

regisseur

Martin Scorsese

acteurs

Jodie Foster, Robert De Niro en Cybill Shepherd

distributeur

EYE Filmmuseum

details Taxi Driver

in première op

01-07-1976

genres

crime en drama

jaar

1976

speelduur

113 minuten

Deze week zijn er voor Taxi Driver geen voorstellingen in Amsterdam

Taxi Driver draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Taxi Driver.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Taxi Driver. Hier zie je waar en wanneer Taxi Driver in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Taxi Driver uit 1976 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Taxi Driver wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Taxi Driver draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Taxi Driver wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Taxi Driver draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Taxi Driver staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Taxi Driver wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Taxi Driver!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Taxi Driver, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Taxi Driver kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Taxi Driver verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Taxi Driver. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Taxi Driver wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Taxi Driver en de regisseur van de film Taxi Driver worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.