Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Taste of Cement (2020)

Documentaire; Syrische bouwvakkers in ballingschap zijn verscheurd tussen twee plekken: hun door de oorlog verwoeste huizen in Syrië en de naoorlogse wederopbouw in Libanon.

details

IMDb 7.410 96 minuten
Taste of Cement poster van Taste of Cement cast & crew

IMDb Taste of Cement

IMDb 7.410

cast & crew Taste of Cement

regisseur

Ziad Kalthoum

details Taste of Cement

jaar

2020

speelduur

96 minuten

Taste of Cement draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Taste of Cement.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Taste of Cement. Hier zie je waar en wanneer Taste of Cement in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Taste of Cement uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Taste of Cement wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Taste of Cement draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Taste of Cement wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Taste of Cement draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Taste of Cement staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Taste of Cement wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Taste of Cement!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Taste of Cement, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Taste of Cement kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Taste of Cement verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Taste of Cement. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Taste of Cement wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Taste of Cement en de regisseur van de film Taste of Cement worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.