Tanzania Transit (2017)

Trailer van Tanzania Transithttps://img.youtube.com/vi/PhUyshNFLSM/0.jpg2021-08-31T03:43:29+02:00Trailer van Tanzania Transit

De Tazara Express is een rijdende microkosmos, waar men gevangen zit in het Oost Afrikaanse systeem van corruptie, onderdrukking en armoede. Reizend met deze trein vertellen drie hoofdpersonages hun levensverhalen, die reflecteren op de kracht om te overleven binnen deze maatschappij.

details Tanzania Transit

1TIMDb 8.01071 75 minuten

recensies Tanzania Transit

De Filmkrant De Volkskrant
Tanzania Transit poster van Tanzania Transit cast & crew

kijkwijzer Tanzania Transit

1T

IMDb Tanzania Transit

IMDb 8.01071

cast & crew Tanzania Transit

regisseur

Jeroen van Velzen

acteur

Josephs Quartzy

distributeur

Amstelfilm

details Tanzania Transit

in première op

03-05-2018

genre

documentaire

jaar

2017

speelduur

75 minuten

Tanzania Transit draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Tanzania Transit.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Tanzania Transit. Hier zie je waar en wanneer Tanzania Transit in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Tanzania Transit uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Tanzania Transit wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Tanzania Transit draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Tanzania Transit wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Tanzania Transit draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Tanzania Transit staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Tanzania Transit wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Tanzania Transit!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Tanzania Transit, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Tanzania Transit kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Tanzania Transit verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Tanzania Transit. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Tanzania Transit wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Tanzania Transit en de regisseur van de film Tanzania Transit worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.