Tampopo (1985)

Trailer van Tampopohttps://img.youtube.com/vi/7tw4usxr66A/0.jpg2021-08-18T15:28:16+02:00Trailer van Tampopo

Eetcafé eigenaar Tampopo staat er alleen voor sinds haar man overleed. Haar Ramen (Japanse noedelsoep) is niet best en haar eetcafé lijkt op sterven na dood. Een rondtrekkende vrachtwagenchauffeur en zijn hulpje trekken zich haar benarde situatie aan en besluiten haar te helpen. Samen beginnen ze aan een epische zoektocht naar de perfecte Ramen.

details Tampopo

4ASTIMDb 8.01017196 114 minuten

recensies Tampopo

De Filmkrant

kijk Tampopo online

Picl
Tampopo poster van Tampopo cast & crew

kijkwijzer Tampopo

4AST

IMDb Tampopo

IMDb 8.01017196

cast & crew Tampopo

regisseur

Jûzô Itami

acteurs

Ken Watanabe, Tsutomu Yamazaki en Nobuko Miyamoto

distributeur

Periscoop Film

details Tampopo

in première op

16-08-2018

genres

drama en komedie

jaar

1985

speelduur

114 minuten

Tampopo draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Tampopo.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Tampopo. Hier zie je waar en wanneer Tampopo in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Tampopo uit 1985 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Tampopo wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Tampopo draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Tampopo wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Tampopo draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Tampopo staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Tampopo wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Tampopo!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Tampopo, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Tampopo kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Tampopo verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Tampopo. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Tampopo wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Tampopo en de regisseur van de film Tampopo worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.