System Crasher (2019)

Benni is een negenjarige wildebras die een trauma opliep tijdens haar jeugd. Dit uit zich in paniekaanvallen en agressief gedrag. Omdat haar alleenstaande moeder, die voor haar jongere broer en zus moet zorgen, haar niet aankan, ontfermen de sociale diensten zich over haar en proberen ze een gunstige omgeving voor haar te vinden. Ze verblijft kort in een pleeggezin, komt een paar keer terecht in het ziekenhuis, maar al snel wordt duidelijk dat er geen permanente oplossing gevonden wordt die werkt.

details

3GATIMDb 8.110 121 minuten
System Crasher poster van System Crasher cast & crew

kijkwijzer System Crasher

3GAT

IMDb System Crasher

IMDb 8.110

cast & crew System Crasher

regisseur

Nora Fingscheidt

acteurs

Albrecht Schuch en Helena Zengel

distributeur

Cinemien

details System Crasher

in première op

27-02-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

121 minuten

Focus Filmtheater Arnhem

Focus Filmtheater Arnhem

vandaag zo ...
morgen ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo 19:00
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...

Dit is de biosagenda van de film System Crasher.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film System Crasher.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film System Crasher uit 2019 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film System Crasher draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film System Crasher wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Hilversum, Amsterdam, Alkmaar, Amersfoort, Helmond, Bussum, Rotterdam, Groningen, Arnhem en Hoorn

De film System Crasher draait in deze bioscopen: Cinecenter, Cinema Oostereiland, Cinerama, De Cacaofabriek, De Lieve Vrouw, Filmhallen, Filmhuis Alkmaar, Filmhuis Bussum, Filmtheater Hilversum, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen en Studio/K

De recensies van de film System Crasher staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score van de film System Crasher wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film System Crasher!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film System Crasher, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film System Crasher kopen.

De filmtijden van de film System Crasher verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film System Crasher. Ook de kijkwijzer van de film System Crasher wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film System Crasher en de regisseur van de film System Crasher worden ook vermeld.