Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

System Crasher (2019)

Benni is een negenjarige wildebras die een trauma opliep tijdens haar jeugd. Dit uit zich in paniekaanvallen en agressief gedrag. Omdat haar alleenstaande moeder, die voor haar jongere broer en zus moet zorgen, haar niet aankan, ontfermen de sociale diensten zich over haar en proberen een gunstige omgeving voor haar te vinden. Benni verblijft kort in een pleeggezin, komt een paar keer terecht in het ziekenhuis, maar al snel wordt duidelijk dat er geen geschikte permanente oplossing wordt gevonden.

details

4GATIMDb 7.810 121 minuten

recensies System Crasher

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk System Crasher online

Picl Pathe Thuis
System Crasher poster van System Crasher cast & crew

kijkwijzer System Crasher

4GAT

IMDb System Crasher

IMDb 7.810

cast & crew System Crasher

regisseur

Nora Fingscheidt

acteurs

Albrecht Schuch en Helena Zengel

distributeur

Cinemien

details System Crasher

in première op

27-02-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

121 minuten

System Crasher draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film System Crasher.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film System Crasher. Hier zie je waar en wanneer System Crasher in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film System Crasher uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen System Crasher wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film System Crasher draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film System Crasher wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film System Crasher draait in deze bioscopen:

De recensies van de film System Crasher staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film System Crasher wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film System Crasher!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film System Crasher, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film System Crasher kopen/reserveren.

De filmtijden van de film System Crasher verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film System Crasher. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film System Crasher wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film System Crasher en de regisseur van de film System Crasher worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.