Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Symbol (2009)

Een Japanse man ontwaakt in een grote, volledig witte ruimte, zonder deuren of ramen. Intussen bereidt een Mexicaanse worstelaar zich voor op een titelgevecht in een stoffig dorpje.

details

IMDb 7.110 93 minuten
Symbol poster van Symbol cast & crew

IMDb Symbol

IMDb 7.110

cast & crew Symbol

regisseur

Hitoshi Matsumoto

acteurs

Hitoshi Matsumoto, David Quintero, Luis Accinelli, Lilian Tapia, Adriana Fricke, Carlos C. Torres, Ivana Wong, Arkangel De La Muerte, Matcho Panpu, Dick Togo, Salam Diagne, Stuart-O., Chris Gurundy, Nik Sliwerski, Jonathan Hicks, Anatoli Krasnov, Daisuke Sasaki, Martin Sanchez, Feliciano Lopez Ortiz, Jorge A. Del Valle, Edgae Bernal, Kiyomi Tsuno, Alesya Masuda, Edi Saitô, Yani Yanev, Oscar James, Kurt Common, Luis Sartor, Jorge Diaz, George W. Bush, Octavio F. Islas, Stefany Barbara Itô, Aya Okamoto en Librado Reyes

details Symbol

jaar

2009

speelduur

93 minuten

Symbol draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Symbol.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Symbol. Hier zie je waar en wanneer Symbol in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Symbol uit 2009 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Symbol wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Symbol draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Symbol wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Symbol draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Symbol staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Symbol wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Symbol!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Symbol, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Symbol kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Symbol verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Symbol. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Symbol wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Symbol en de regisseur van de film Symbol worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.