Sweet Thing (2020)

Trailer van Sweet Thinghttps://img.youtube.com/vi/FSSjhd5I2xU/0.jpg2021-09-18T01:08:27+02:00Trailer van Sweet Thing

De vijftienjarige Billie en haar broertje Nico wonen bij hun vader in een geïmproviseerd idyllisch bestaan. Maar telkens als Adam toegeeft aan de verleiding van de alcohol, maakt geborgenheid plaats voor een delirium van tranen en schuld. Hun excentrieke moeder is er lang vandoor en heeft een toxische relatie met Beaux. Als hun vader gedwongen in de rehab verdwijnt, nemen Billy en Nico de benen met hun nieuwe vriend Malik, op zoek naar zijn vader die in Florida zou wonen.

details Sweet Thing

4HIMDb 7.110681 91 minuten

recensies Sweet Thing

De Filmkrant De Volkskrant NRC

kijk Sweet Thing online

Pathe Thuis
Sweet Thing poster van Sweet Thing cast & crew

kijkwijzer Sweet Thing

4H

IMDb Sweet Thing

IMDb 7.110681

cast & crew Sweet Thing

regisseur

Alexandre Rockwell

acteurs

Nico Rockwell, Lana Rockwell en Jabari Watkins

distributeur

De Filmfreak

details Sweet Thing

in première op

22-10-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

91 minuten

Sweet Thing draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Sweet Thing.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sweet Thing. Hier zie je waar en wanneer Sweet Thing in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sweet Thing uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sweet Thing wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sweet Thing draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sweet Thing wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Sweet Thing draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Sweet Thing staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Sweet Thing wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sweet Thing!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sweet Thing, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sweet Thing kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sweet Thing verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sweet Thing. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sweet Thing wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sweet Thing en de regisseur van de film Sweet Thing worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.