Sweat (2020)

Trailer van Sweathttps://img.youtube.com/vi/a8uGi7uCicE/0.jpg2021-09-19T03:22:28+02:00Trailer van Sweat

Sylwia Zajac is een populaire dertigjarige fitnesscoach en influencer in Warschau. Ze werkt hard om haar lichaam in vorm te houden en inspireert daarmee haar honderdduizenden volgers op sociale media. Sylwia houdt van alle aandacht, maar ze is vooral op zoek naar intimiteit. Wanneer een Instagram-post viraal gaat waarin ze vertelt over haar eenzaamheid, reageert de buitenwereld geschokt. Haar persoonlijke boodschap strookt niet met haar positieve imago. Terwijl in de media wordt gediscussieerd over Sylwia’s welzijn, trekt ze door alle aandacht een stalker aan.

details Sweat

6GSTIMDb 6.6101761 105 minuten

recensies Sweat

De Filmkrant De Volkskrant
Sweat poster van Sweat cast & crew

kijkwijzer Sweat

6GST

IMDb Sweat

IMDb 6.6101761

cast & crew Sweat

regisseur

Magnus von Horn

acteurs

Zbigniew Zamachowski, Aleksandra Konieczna, Julian Świeżewski en Magdalena Koleśnik

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details Sweat

in première op

12-08-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

105 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Sweat.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Sweat. Hier zie je waar en wanneer Sweat in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Sweat uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Sweat wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Sweat draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Sweat wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Zevenaar

De film Sweat draait in deze bioscopen: Filmhuis Zevenaar

De recensies van de film Sweat staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Sweat wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Sweat!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Sweat, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Sweat kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Sweat verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Sweat. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Sweat wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Sweat en de regisseur van de film Sweat worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.